Bemutatkozunk

Egy jó fogászati rendelőnek nem pusztán az a feladata, hogy megszűntesse a fájdalmat, vagy pótoljon elveszett fogakat, hanem egy kellemes hangulatú rendelőben az ember oldottan és természetesen el tudja mondani vágyait, megértően állnak problémájához, melyből megoldást kínálva végre maga mögött hagyhatja a sokszor régóta fenálló gátlásait.

Orvosaink

Dr. Palaszkó Dénes

Dr. Palaszkó Dénes vagyok, fogpótlástan szakorvos és szenvedélyesen szeretem a munkámat, annak emberi és szakmai oldalát egyaránt. Talán pont emiatt a kétfókuszú szenvedély miatt fontos számomra, hogy a magán praxisom mellett, ahol a pácienseknek segítek nap mint nap, a Semmelweis Egyetem Fogpótlástani Klinika tudományos munkájából is aktívan kivegyem a részem, mint klinikai szakorvos. 

Ez jelenti ott is a páciensek ellátását, valamint a következő fogorvos generáció oktatását és a tudományos kutatásokat. 

A fogorvosláshoz szükséges manualitást apai ágon örököltem a nagyapámtól és az édesapámtól. Ez nálam leginkább a finom mozdulatokban, az alkotási vágyban, a részletekre való odafigyelésben, és az újabb technikák megismerésében nyilvánul meg. 

3 gyermekem van, a család mellett pedig a hobbim a motorozás, elsősorban a Harley Davidson nosztalgia vonal. 

Ön akkor fogja igazán jó kezekben érezni magát nálunk, ha fontos Önnek a közvetlen hangnem, a rendelő belvárosi (budai) elhelyezkedése és az, hogy valóban tartós és szép fogászati megoldásokkal távozzon tőlünk.

Dr. Bassal-Darwich Zoltán – Szájsebész

Dr. Bassal-Darwich Zoltán vagyok, szakterületem a szájsebészet. Tudom, hogy a fogászat ezen ága a leginkább félelmekkel teli a páciensek számára, ezért munkám során a fókuszt a nyugodt légkör megteremtése mellett a fájdalom elkerülésére helyezem. A szájsebészet is egyre jobban a szövetek megőrzésére törekszik és a legújabb műtéti technikák ismeretével ma már könnyen elérhető, hogy a műtét utáni gyógyulási idő rövidebb legyen. Ezzel a páciens szervezetének minél kisebb megterhelést jelentsen.

A pihenést számomra is a motorozás jelenti ez közös szenvedélyünk Dénessel. Kikapcsolódás közben sokszor a szakmai kihívásainkat is megosztjuk egymással. A fejlődés mindkettőnk közös forrása…

 

 

Görbe Dorina – Fogászati asszisztens, dentálhigiénikus

Görbe Dorina vagyok a rendelő vezető asszisztense és dentálhigiénikusa.

Az egészség iránti elkötelezettségemet édesanyámtól örököltem, aki körzeti nővérként szintén a betegek jobbulásának szenteli mindennapjait. A Semmelweis Egyetem az én életemben is komoly állomás volt és itt ismerhettem meg Dr. Palaszkó Dénest, akivel azóta a magánrendelőben is remek összhangban folynak a kezelések.

Azért ezt a szakmát választottam, mert szeretek segíteni az embereknek, és szerettem volna egy olyan hivatást választani, ahol van lehetőségem fogászati kezelések alkalmával preventív módon a jó irányba terelni, segíteni másokat.

Számomra az alapos munkavégzés mellett a páciensek megnyugtatása, a jó légkör megteremtése az elsődleges.

Rendelőnk

Várjuk szeretettel

Ne halogassa tovább!